MEDEX IMPEX SRL

IMBRACAMINTE SI INCALTAMINTE SECOND HAND SORTATA DE INALTA CALITATE
Locuri de munca

                               
Toate drepturile rezervate MEDEX IMPEX SRL © 2014
Contactati-ne

Telefon:
                + 49 1623586010 (Germania)

FAX:          + 40 (0)250 717 560

Web:        www.medex-impex.ro
E-mail:       office@medex-impex.ro 
Suntem tot timpul in cautare de angajati  motivati  si  dornici de ascensiune intr-o companie multinationala. Esti interesat? Ataseaza CV-ul tau si, cu siguranta, te vom contacta.
ACASA                DESPRE NOI                PROCESARE                PRODUSE                PARTENERI                PERSONAL              JOBS                CONTACT
PERSONALUL SC MEDEX IMPEX SRL

Angajatii MedEx care lucreaza ca si sortatori sunt imaginea companiei, cunostintele si experientele lor generand calitatea produselor noastre.
In functie de cat de ocupati suntem, la MedEx lucreaza in medie 30-40 de oameni, majoritatea in departamentul de sortare. Dupa o perioada de pre-sortare, un angajat ajunge sa sorteze pana la 450 kg/zi.
Activitatile de sortare si ambalare sunt supravegheate de o echipa de maistri, acestia fiind la randul lor supravegheati de departamentul de management.
Un aspect important in sortarea textilelor, pe langa calitatea si starea materiala, il ocupa moda, trendul. Aceste detalii, fiind mult mai bine intelese si examinate de femei, conduc la o pondere predominant feminina in departamentul de sortare. In plus, in functie de varsta si nationalitate, ele au perspective diferite asupra acelorasi aspecte ceea ce face ca produsele MedEx sa fie intotdeauna unice.

Web Page Maker, create your own web pages.